Bevisbyrden er helt på vores side

Vi har verdens bedste kunder

Hos O&O arbejder vi helt og aldeles for vores egen fornøjelses skyld. Det gør vi for bl.a. Superligaen, Amagercentret, Total, Altiden, Aleris, Danske ShoppingCentre, Konsolidator og flere.

Hos O&O er et bredt erfaringsgrundlag med til at sikre nuværende og fremtidige kunder høj kvalitet i løsning, service og resultat. Vi har erfaring fra (næsten) alle brancher – så bare spørg løs!

O&O har en unik forståelse for vores kunder, den proces de er i og det som er vigtigt for dem. Teamet er salgsorienterede i alt de gør, og kender og forstår vores forretning til fulde. Hos O&O får vi både strategisk sparring, proaktive indspark samt en fleksibel og professionel tilgang til hverdagens store og små opgaver.

Thuri Jested-Rask.Marketingdirektør, HusCompagniet A/S

Jeg har i flere år haft et upåklageligt samarbejde med O&O. Deres evne til at afkode ønsker, tone og stil ud fra en ofte sparsom briefing, og eksekvere ud fra denne, er guld værd for alle kunder. Det sparer tid, og giver mig en ubetalelig ro i maven altid at vide, at jeg kan få en bred vifte af opgaver og være sikker på, at resultatet altid lever op til mine forventninger.

LARS TANG MORSØSENIOR BRAND MANAGER, TOMS GRUPPEN, A XOCO

Her kan du se et udpluk af de virksomheder,
vi gennem tiden har udviklet løsninger til ...

CASES

Vi arbejder bredt, fordi vi tror på vigtigheden af ikke at lade det, der er den rigtige løsning, være begrænset af bureauets produkter eller ydelser.

KOMPETENCER

Uanset om den rigtige løsning er æstetisk design og foto eller en digital platform med fede features, taler vi sproget og kan levere løsningen.

KONTAKT Os

15 års erfaring og et ekstremt bredt erfaringsgrundlag er med til at sikre nuværende og fremtidige kunder høj kvalitet i løsning, service og resultat.