OM OS

O&O

Hos O&O hjælper vi virksomheder gennem begavet og kreativ kommunikation og markedsføring. Og vores fornemmeste opgaver er at løse dine problemer og optimere din succes. Vi trækker på tung viden om en lang række BTB og BTC-brancher inden for IT og tele, byggeri, service og consulting, medico, FMCG m.m. Vi omsætter viden og erfaring til værktøjer og velfunderede anbefalinger. Vores anbefalinger er altid gennemtænkte, gennemarbejdede og spot on, fordi vi udelukkende tager udgangspunkt i et klart billede af virksomhedens situation og en reel forståelse for din forretning.

Vi ved, at god kommunikation og markedsføring virker. At det reelt er muligt at løse problemer internt eller eksternt ved hjælp af værdiskabende kommunikation, og at vi kan vækste virksomheden på omsætning, brand awareness eller loyalitet – vi har nemlig gjort det mange gange før.

Jeanne Ellegaard

JEANNE

Adm. Direktør

Jeanne Ellegaard har ansvaret for strategi, koncept og den kreative linje. Hun har mere end 17 års erfaring i reklamebranchen som AD, konceptmager, kreativ direktør og administrerende direktør på i alt tre forskellige bureauer.

Vi vil være marketingchefens eneste ene

Jeanne Ellegaard 
Managing Partner, O&O
Fie Elnegaard

FIE

Client Manager

Fie Elnegaard er Client Manager med bred erfaring inden for projektledelse, kommunikation, marketing og SoMe bl.a. fra Oticon og Kræftens Bekæmpelse. Hun rådgiver bureauets kunder inden for traditionel markedsføring.

Fie har en kandidat i kommunikation og digitale medier fra RUC og en master of communication and media fra RMIT University i Melbourne. Hun har været ansat i O&O siden 2021.

Caroline

CAROLINE

Client Manager

Caroline Percy-Smith er Client Manager med særligt fokus på konceptudvikling og digitale medier inden for især strategisk og taktisk planlægning. Hun har tidligere erfaring som marketing konsulent hos Karls Lund og fra selvstændig konsulentvirksomhed.

Caroline har læst en BA i international handel og markedsføring på Copenhagen Business Academy og har været ansat i O&O siden 2021.

Christian

Christian

Copywriter og Konceptudvikler

Christian Gundtoft er Copywriter og Konceptudvikler med en bred baggrund som tidligere Project Associate i Advice, Kommunikations Konsulent i Tetris A/S og Project Coordinator i Eiffel.

Christian har læst MA i international business fra CBS og er desuden uddannet fra de kreative uddannelser, Reklamelinjen og Tekstlinjen. Han har været ansat i O&O siden 2021.

CHRISTINE

Senior Art Director

Christine Dahl-Jensen er Senior Art Director. Hun er uddannet mediegrafiker fra bl.a. Københavns Tekniske Skole og Copenhagen Business Academy.

Christine har været i O&O siden 2017, og hun sidder med det overordnede ansvar for look and feel på en række af bureauets kunder.

Laura lille portræt

LAURA

Digital Art Director og Webdesigner

Laura Sommer er Digital Art Director og webdesigner. Hun er uddannet digital konceptudvikler og multimediedesigner fra Københavns Erhvervsakademi og har læst digital editing på New York Film Academy.

Laura har været i O&O siden 2021 og er ansvarlig for en række af bureauets store digitale løsninger.

ERIK

Copywriter og Kreativ Koordinator

Erik Frandsen er Copywriter og kreativ koordinator. Han skriver tekster til web, SoMe, digitale- og printannoncer, presse, nyhedsbreve m.m.

Erik har en baggrund i journalistik og er desuden uddannet tv- og medietilrettelægger fra DMJX og har været i O&O siden 2020.

O&O - Reklamebureau i København med fokus på grafisk design af digital & trykte medier i høj kvalitet.
Interesseret i et møde?

OLIVER

AD-assistent

Oliver Andersen er AD-assistent og ansat som praktikant fra KEA. Han sidder i det kreative team med opgaver inden for foto, video og webdesign.

DEA

Junior Art Director

Dea Hemin har særlige kompetencer inden for video/foto samt digital og trykt design og produktion.

Dea er ansat som Junior Art Director og har været i O&O siden 2020.

Laura Holm

LAURA

Junior Client Manager

Laura Holm er Junior Client Manager og arbejder med koordinering, projektledelse og rådgivning på tværs af digitale og traditionelle medier.

Laura har en cand.merc.(kom.) fra CBS og har været i O&O siden 2023.

André Djebbara

ANDRÉ

Digital Art Director

André Djebbara er Digital Art Director med ansvar for udvikling og eksekvering på digitale medier herunder web, SoMe m.m. samt for foto- og videoproduktion.

André er uddannet i digital konceptudvikling på KEA og har været i O&O siden 2021.

Philip

PHILIP

Junior Client Manager

Philip Payer-Lemming er Junior Client Manager og har en bred erfaring med digital markedsføring. Hans særlige kompetencer tæller blandt andet strategi, konceptudvikling og kundedialog.

Philip er uddannet BA i medieproduktion og ledelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I løbet af de seneste år har han arbejdet med projektstyring, rådgivning, budgettering, udvikling af kampagner, tv, film og reklamefilm.

CHRISTINA

AD-assistent

Christina Furslev Algreen-Petersen er AD-assistent og arbejder med digital og trykt design og produktion.

Christina er ansat som mediegrafikerelev og har været i O&O siden 2023.

OLINE

Project assistant

Oline Collin Hagan er koordinator i strategi- og kontaktafdelingen, hvor hun blandt andet assisterer Client Managers i arbejdet med strategi, planlægning og afrapportering på aktiviteter, kreativ koordinering og dag-til-dag kundesamarbejde.

Oline læser Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har været hos O&O siden august 2023.

Michael

MICHAEL

Data & Digital Senior Advisor

Michael Sørensen er Data & Digital Senior Advisor og rådgiver bureauets kunder inden for strategisk udnyttelse af data samt SEM og SEO.

Michael er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har siddet i flere danske og nordiske CMO-stillinger, inden han i 2022 blev tilknyttet O&O.

HVORFOR

HVORFOR

Hvis du spørger vores kunder, vil de formentligt fortælle dig, at vi altid gør, hvad vi kan for at sikre højest mulig kvalitet i samarbejdet – og i opgaveløsningen. Hos O&O siger vi altid ja! Fordi vi ved, at vores kunder har brug for vores fleksibilitet, parathed og indlevelse. Vi ved, at du forventer at kunne regne med os, så det kan du.

Vi tilbyder dig også en økonomisk fordel. Fra gennemsigtige og altid opdaterede budgetter til priser der holder og tåler sammenligning. Vi har stor respekt for både egen og din økonomi. Og med stram projektstyring sikrer vi budgetter, processer og deadlines. Hver gang!

DEN FEDE MÅDE

GENERALISTER PÅ DEN FEDE MÅDE

Hos O&O er vi (næsten) Full Service. Og løser opgaver på langt de fleste BTB og BTC-discipliner. Derfor passer det os heller ikke at blive sat i bås som specialbureau. Og om noget har vi netop specialiseret os i at tænke hele vejen rundt om virksomheden og dens kanaler.

Vores kunder får simpelthen det bedste produkt, netop fordi vi kan rådgive dem på tværs af discipliner med erfaring og know-how.

Når det så er sagt, er det trods alt en rød tråd i vores tankegang at arbejde målrettet med salg og loyalitet i alle løsninger – fra koncept- og strategiudvikling over kampagneudvikling til indsalg, motivation og rådgivning. Ved at sikre mest mulig kontrol over kundeadfærd optimerer vi det mulige salg. Og ved at tænke hele vejen rundt på produktets vegne tilbyder vi vores egne kunder de værktøjer, der skal til for at sikre en salgskampagne størst mulig ROI.

CASES

Vi arbejder bredt, fordi vi tror på vigtigheden af ikke at lade det, der er den rigtige løsning, være begrænset af bureauets produkter eller ydelser.

 

KOMPETENCER

Uanset om den rigtige løsning er æstetisk design og foto eller en digital platform med fede features, taler vi sproget og kan levere løsningen.

 

REFERENCER

Et ekstremt bredt erfaringsgrundlag er med til at sikre nuværende og fremtidige kunder høj kvalitet i løsning, service og resultat.