OM OS

O&O

Hos O&O hjælper vi virksomheder gennem begavet og kreativ kommunikation og markedsføring. Og vores fornemmeste opgaver er at løse dine problemer og optimere din succes. Vi trækker på tung viden om en lang række BTB og BTC brancher inden for it og tele, byggeri, service og consulting, medico, FMCG m.m. Vi omsætter viden og erfaring til værktøjer og velfunderede anbefalinger. Vores anbefalinger er altid gennemtænkte, gennemarbejdede og spot on, fordi vi udelukkende tager udgangspunkt i et klart billede af virksomhedens situation og en reel forståelse for din forretning.

Vi ved, at god kommunikation og markedsføring virker. At det reelt er muligt at løse problemer internt eller eksternt ved hjælp af værdiskabende kommunikation, og at vi kan vækste virksomheden på omsætning, brand awareness eller loyalitet – vi har nemlig gjort det mange gange før.

Jeanne Ellegaard

JEANNE

Managing Partner

Jeanne Ellegaard har ansvaret for strategi, koncept og den kreative linje. Hun har mere end 17 års erfaring i reklamebranchen som AD, konceptmager, kreativ direktør og administrerende direktør på i alt tre forskellige bureauer.

Vi vil være marketingchefens eneste ene

Jeanne Ellegaard Sørensen
Managing Partner, O&O
Caroline

CAROLINE

Client Manager

Caroline er den fineste generalist-type! Hun har en strategisk marketingbaggrund, men desuden flere års erfaring med design, tekst og hands on implementering på digitale medier. Hos O&O repræsenterer hun strategier– og konceptudvikling side om side med dag-til-dag opgavekoordinering.
Fie

FIE

Client Manager

Fie Elnegaard er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor hun har en kandidat i kommunikation. Med i bagagen har hun flere års erfaring inden for digital kommunikation, PR og marketing. Hos O&O sidder Fie som projektleder for flere af bureauets kunder.
Christian

Christian

Copywriter

Christian er en copywriter, der altid leder efter gode indsigter og koncepter, som han kan få ned på papiret, så fortællingen kan begynde. Han er uddannet fra CBS, Tekstlinjen og Reklamelinjen og har erfaring fra flere bureauer.

Bonusinfo: Hans kælenavn er Fluen.

Lisa

LISA

Project assistant

Lisa er kontorelev og ansat som project assistant i vores kontaktafdeling. Hun sidder til daglig med administrative opgaver og assisterer desuden projektlederne og bureauets ledelse.
Chris

CHRISTINE

Art Director

Christine Dahl-Jensen er senior AD’er og ansvarlig for design og visuel konceptudvikling på en række af bureauets kunder. Hendes uddannelser tæller mediegrafiker og multimediedesigner fra Copenhagen Business Academy, og hun har flere års erfaring på tværs af medier og brancher.

ERIK

Copywriter

Erik Frandsen er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har flere års erfaring med tekst fra reklame og markedsføring til journalistik og kommunikation. Hos O&O står Erik for at skrive skarpe tekster på dansk og engelsk til de fleste af vores kunder.
O&O - Reklamebureau i København med fokus på grafisk design af digital & trykte medier i høj kvalitet.
Interesseret i et møde?
Laura lille portræt

LAURA

Digital designer / Webdesigner

Laura Sommer er uddannet multimediedesigner og har en PBA i Digital Konceptudvikling fra Københavns Erhvervsakademi. Hos O&O arbejder Laura især med vores digitale løsninger og webdesign.
Dea

DEA

AD assistent

Dea er vores dygtige mediegrafikerelev. Hun arbejder i det kreative team med grafisk design, foto og video til både trykte og digitale løsninger.
Christine Andersen

Christine

Project Associate

Christine er project associate i vores kontaktafdeling, hvor hun assisterer client managers med research, opgaveplanlægning, SoMe samt briefing af kreative. Hun er ansat som praktikant og læser entreprenørskab og design på KEA.
André Djebbara

ANDRÉ

Junior Art Director

André er uddannet digital konceptudviklinger på Københavns Erhvervsakademi. Han har især gode erfaringer med videoproduktion og digitale løsninger og sidder med bl.a. content produktion og udvikling af websites.
Karoline

KAROLINE

AD assistent

Karoline er vores talentfulde mediegrafikerelev. Hun arbejder med design og konceptudvikling og udvikler kreative løsninger til både digitale og trykte løsninger.
Michael

MICHAEL

Konsulent, data & digital senior advisor

Michael er uddannet cand.oecon. og har en en årrække fungeret som CMO i danske og internationale virksomheder. Hans fokus er på digital markedsføring og strategisk udnyttelse af data. Han rådgiver blandt andet om SEM og SEO samt generelt om web og data.
O&O - Reklamebureau i København med fokus på grafisk design af digital & trykte medier i høj kvalitet.
Interesseret i et møde?

HVORFOR

HVORFOR

Hvis du spørger vores kunder vil de formentligt fortælle dig, at vi altid gør, hvad vi kan for at sikre højest mulig kvalitet i samarbejdet – og i opgaveløsningen. Hos O&O siger vi altid ja! Fordi vi ved, at vores kunder har brug for vores fleksibilitet, parathed og indlevelse. Vi ved, at du forventer at kunne regne med os, så det kan du.

Vi tilbyder dig også en økonomisk fordel. Fra gennemsigtige og altid opdaterede budgetter til priser der holder og tåler sammenligning. Vi har stor respekt for både egen og din økonomi. Og med stram projektstyring sikrer vi budgetter, processer og deadlines. Hver gang!

DEN FEDE MÅDE

GENERALISTER PÅ DEN FEDE MÅDE

Hos O&O er vi (næsten) Full Service. Og løser opgaver på langt de fleste BTB og BTC-discipliner. Derfor passer det os heller ikke at blive sat i bås som specialbureau, og om noget har vi netop specialiseret os i at tænke hele vejen rundt om virksomheden og dens kanaler.

Vores kunder får simpelthen det bedste produkt, netop fordi vi kan rådgive dem på tværs af discipliner med erfaring og know-how.

Når det så er sagt, er det trods alt en rød tråd i vores tankegang at arbejde målrettet med salg og loyalitet i alle løsninger – fra koncept- og strategiudvikling over kampagneudvikling til indsalg, motivation og rådgivning. Ved at sikre mest mulig kontrol over kundeadfærd optimerer vi det mulige salg. Og ved at tænke hele vejen rundt på produktets vegne tilbyder vi vores egne kunder de værktøjer, der skal til for at sikre en salgskampagne størst mulig ROI.

CASES

Vi arbejder bredt, fordi vi tror på vigtigheden af ikke at lade det, der er den rigtige løsning, være begrænset af bureauets produkter eller ydelser.

 

KOMPETENCER

Uanset om den rigtige løsning er æstetisk design og foto eller en digital platform med fede features, taler vi sproget og kan levere løsningen.

 

REFERENCER

Et ekstremt bredt erfaringsgrundlag er med til at sikre nuværende og fremtidige kunder høj kvalitet i løsning, service og resultat.