Ring. Skriv.
Eller kig forbi.
Please.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

O&O
Odensegade 7, 2 th
2100 København Ø
Danmark
CVR.: 30703456

+45 36 92 75 00

Thank you for stopping by

Du finder O&O i hjertet af Østerbro i København – lige ved Trianglen – hvor vi bor i en hyggelig ejendom på Odensegade nr. 7. Når du kommer på besøg, byder vi på en god kage fra én af de mange små lokale bagerier. Og bliver du lidt længere, inviterer vi naturligvis på en hyggelig frokost hos Hans Christians på den anden side af gaden eller takeaway på kontoret.

Tip: Vi garanterer dig, at det er til at finde en parkeringsplads, når du kommer på besøg mellem kl. 9 og 16.

  CASES

  Vi arbejder bredt, fordi vi tror på vigtigheden af ikke at lade det, der er den rigtige løsning, være begrænset af bureauets produkter eller ydelser.

  KOMPETENCER

  Uanset om den rigtige løsning er æstetisk design, foto og illustration eller en digital platform med fede features, taler vi sproget og kan levere løsningen.

  MØD TEAM O&O

  Foran os hænger en gulerod og dingler. Ved siden af os står på den ene side verdens bedste kunder, og på den anden side håndplukkede samarbejdspartnere med ekspertise og erfaring på hver deres område.

  REFERENCER

  Et ekstremt bredt erfaringsgrundlag er med til at sikre nuværende og fremtidige kunder høj kvalitet i løsning, service og resultat.

  FØLG OS PÅ FACEBOOK

  O&O
  Odensegade 7, 2 th
  2100 København Ø
  Danmark

  CVR.: 30703456

   +45 36 92 75 00