Skip to main content

Google

By 03/11/2023november 23rd, 2023Uncategorized
Google ads

Google er forbrugerens vigtigste redskab
Google dominerer det danske søgemaskinemarked med en imponerende markedsandel på 95 %. Det er her, forbrugerne søger efter information om produkter og tjenester, og det er her din virksomhed skal være synlig. Vi rådgiver i og implementerer effektive Google-kampagner fra start til slut. Vi tager os af annonceopsætning, Google Ads, Google Tag Manager, overvågning, dataanalyse og løbende optimering, der sikrer, at din investering i online markedsføring er i professionelle hænder.

Ingen kigger på side 2
Forbrugerne stoler på Google som deres primære kilde til at finde information om produkter og tjenester. Det betyder, at hvis din virksomhed ikke er synlig på Google, kan du gå glip af vigtig eksponering og potentielle kunder. Vores mål er at sikre, at din virksomhed er øverst i søgeresultaterne, når kunderne søger efter det, du tilbyder.

Fra opsætning til optimering
Vores tilgang til Google-kampagner er omfattende og omhyggelig. Vi begynder med nøje planlægning og opsætning af annoncer, der er målrettet mod dine specifikke målgrupper. Vi konfigurerer også Google Tag Manager for at spore vigtig adfærd på din hjemmeside, så vi kan måle kampagnens succes.

Optimering og dataanalyse
Google-kampagner kræver løbende optimering for at opnå de bedste resultater. Vores team af specialister overvåger kampagnens præstationer, analyserer data og foretager justeringer for at maksimere effektiviteten. Dette sikrer, at din investering i online markedsføring giver det bedst mulige afkast.

Vi kender vejen i Google Ads
At navigere i Google Ads og online markedsføring kan være komplekst og tidskrævende. Vi er her for at rådgive dig om, hvordan du bedst kan udnytte Google-kampagner til at nå dine forretningsmål.

Vil du høre mere?

Spørg os, hvis du vil vide hvordan og hvorfor, og brug os, når din investering skal i professionelle hænder. I O&O hjælper vi dig med at opnå synlighed, konverteringer og succes på Google.

Kontakt Michael Sørensen

Telefon: 20 78 96 60
Mail: michael@o-o.dk

Michael