OM OS

O&O

Hos O&O hjælper vi virksomheder gennem begavet og kreativ kommunikation og markedsføring. Og vores fornemmeste opgaver er at løse dine problemer og optimere din succes. Vi trækker på tung viden om en lang række BTB og BTC brancher inden for it og tele, byggeri, service og consulting, medico, FMCG m.m. Vi omsætter viden og erfaring til værktøjer og velfunderede anbefalinger. Vores anbefalinger er altid gennemtænkte, gennemarbejdede og spot on, fordi vi udelukkende tager udgangspunkt i et klart billede af virksomhedens situation og en reel forståelse for din forretning.

Vi ved, at god kommunikation og markedsføring virker. At det reelt er muligt at løse problemer internt eller eksternt ved hjælp af værdiskabende kommunikation, og at vi kan vækste virksomheden på omsætning, brand awareness eller loyalitet – vi har nemlig gjort det mange gange før.

JEANNE

Managing Partner

Jeanne Ellegaard Sørensen har ansvaret for strategi og koncept, tekst og AD. Hun har mere end 16 års erfaring i reklamebranchen som: AD, konceptmager, kreativ direktør og adm. dir. på i alt tre forskellige bureauer.

Vi vil være marketingchefens eneste ene

Jeanne Ellegaard Sørensen
Managing Partner, O&O

IDA

Project Manager

Ida Meyer er uddannet i Medieproduktion og ledelse fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole, og desuden Designteknolog med Speciale i Salg & Markedsføring fra Københavns Erhvervsakademi. Hos O&O repræsenterer hun kærlig kundepleje, solid projektstyring og rettidig omhu.

CHRISTINE

Art Director

Christine Dahl-Jensen er AD’er og ansvarlig for design og visuel konceptudvikling på en række af bureauets kunder. Hendes (mange) uddannelser tæller mediegrafiker og 2 X multimediedesigner fra hhv. KEA og Copenhagen Business Academy.
O&O - Reklamebureau i København med fokus på grafisk design af digital & trykte medier i høj kvalitet.
Interesseret i et møde?
Petra Beglaubter

PETRA

Art Director

Petra Beglaubter er uddannet multimediedesigner og har en PBA i branddesign fra Københavns Erhvervsakademi. Lige pt. går Petra på Reklamelinjen, hvor hun udvider sin viden om branchen og lærer at skabe idéer. Hos O&O spiller hun bold med kunder som fx Superligaen, ROCKWOOL og Amager Centret.
Lasse Markvart Munkstrup

LASSE

Art Director & Digital Designer

Lasse Markvart Munkstrup er uddannet multimediedesigner og har desuden en PBA i kommunikationsdesign fra Københavns Erhvervsakademi. Hos O&O arbejder han primært med konceptudvikling, design og tekst på en række af bureauets digitale løsninger.
Simon Vestertjele, Partner & kontaktdirektør

SIMON

Partner & Kontaktdirektør

Simon Vestertjele har ansvaret for projektstyring, strategisk rådgivning og -implementering samt kundekontakt. Han har hele 14 års erfaring fra flere bureauer, og er uddannet fra Handelshøjskolen.

JULIE

AD-assistent

Julie Voravong har studeret multimediedesign på Copenhagen Business Academy og er nu i gang med endnu en designuddannelse til mediegrafiker. Hun har allerede en bred erfaring og leverer flotte resultater på digital og print.

ANNE SOFIE

Art Director

Anne Sofie Grønning er uddannet E-designer og har desuden en PBA i branddesign fra Københavns Erhvervsakademi. Anne Sofie er vild med koncepter, product design og alt i den æstetiske og nordiske stil. Hos O&O sidder hun med kunder som Aleris Hamlet Cosmetic & Surgery, TOTAL og Altiden.

IVALU

Project manager assistent

Ivalu Lundquist er uddannet Markedsføringsøkonom på CPH business og er nu igang med Digital konceptudvikling på Københavns Erhvervsakademi. Hos O&O hjælper hun til med projektstyring, kundepleje og at overholde deadlines.
Skal du være den næste?

LILLY

Bureauhund

Lilly er hverken bureauets dygtigste Art Director, skarpeste Tekstforfatter eller mest detaljeorienterede Projektleder. Til gengæld er hun rigtig sød, og så spreder hun jævnligt sit livlige humør i både bureauets kreative og projektledende afdelinger.
bureauhund

COOKIE

Bureauhund

Cookie er hverken bureauets dygtigste Art Director, skarpeste Tekstforfatter eller mest detaljeorienterede Projektleder. Til gengæld er hun rigtig sød, og så spreder hun jævnligt sit livlige humør i både bureauets kreative og projektledende afdelinger.

HVORFOR

HVORFOR VÆLGE OS

Hvis du spørger vores kunder vil de formentligt fortælle dig, at vi altid gør, hvad vi kan for at sikre højest mulig kvalitet i samarbejdet – og i opgaveløsningen. Hos O&O siger vi altid ja! Fordi vi ved, at vores kunder har brug for vores fleksibilitet, parathed og indlevelse. Vi ved, at du forventer at kunne regne med os, så det kan du.

Vi tilbyder dig også en økonomisk fordel. Fra gennemsigtige og altid opdaterede budgetter til priser der holder og tåler sammenligning. Vi har stor respekt for både egen og din økonomi. Og med stram projektstyring sikrer vi budgetter, processer og deadlines. Hver gang!

DEN FEDE MÅDE

GENERALISTER PÅ DEN FEDE MÅDE

Hos O&O er vi (næsten) Full Service. Og løser opgaver på langt de fleste BTB og BTC-discipliner. Derfor passer det os heller ikke at blive sat i bås som specialbureau, og om noget har vi netop specialiseret os i at tænke hele vejen rundt om virksomheden og dens kanaler.

Vores kunder får simpelthen det bedste produkt, netop fordi vi kan rådgive dem på tværs af discipliner med erfaring og know-how.

Når det så er sagt, er det trods alt en rød tråd i vores tankegang at arbejde målrettet med salg og loyalitet i alle løsninger – fra koncept- og strategiudvikling over kampagneudvikling til indsalg, motivation og rådgivning. Ved at sikre mest mulig kontrol over kundeadfærd optimerer vi det mulige salg. Og ved at tænke hele vejen rundt på produktets vegne tilbyder vi vores egne kunder de værktøjer, der skal til for at sikre en salgskampagne størst mulig ROI.

CASES

Vi arbejder bredt, fordi vi tror på vigtigheden af ikke at lade det, der er den rigtige løsning, være begrænset af bureauets produkter eller ydelser.

KOMPETENCER

Uanset om den rigtige løsning er æstetisk design og foto eller en digital platform med fede features, taler vi sproget og kan levere løsningen.

REFERENCER

Et ekstremt bredt erfaringsgrundlag er med til at sikre nuværende og fremtidige kunder høj kvalitet i løsning, service og resultat.